behandelaars

Praktijk Symbolon
Han Potgiesser

Max Euwestraat 17
2042 RA Zandvoort

T 023-5720360
E [email protected]

Uw behandelaar

Han Potgiesser is naast Bowenbehandelaar ook Natuurgeneeskundig Massage- & Bewegingstherapeut.

Ik ben erkend licentie therapeut bij de VBAG. ( Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze). Deze vereniging regelt onder meer de Beroepsethiek, Klacht en Tuchtrecht en nascholing. Veel verzekeringen vergoeden mijn behandelingen als natuurgeneeskundig consult. Dit is afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en de door u afgesloten polis.

Als u besluit bij mij te komen dan is het wellicht aardig iets meer van mij te weten. Mijn naam is Han Potgiesser en ik ben mijn praktijk gestart in 2001. Daarvoor was ik werkzaam in diverse management functies in de Energiesector.

De innerlijke drang om intensief met mensen bezig te zijn werd steeds sterker en in 1998 ben gestart met studeren aan de Academie voor Massage & Beweging, een vier jarige HBO beroepsopleiding tot massage en bewegingstherapeut.

Gedurende de opleiding wordt de massage- en bewegingskant zowel praktisch als theoretisch onderbouwd en uitgediept. Ik heb daar de relatie tussen lichaam en geest geleerd en zelf gevoeld.
Mede door deze ervaring benader ik de mens als geheel.
Gedurende de opleiding kwam ik in aanraking met de Bowen Techniek en ik stond versteld van de uitwerking van de subtiele “rolbeweging”. Ik ben toen de opleiding tot Bowenbehandelaar er naast gaan doen.

In mijn sessies/consult staat het geven van aandacht centraal.
Mijn cliënten zeggen dat ik heerlijke handen en een prettige manier van aanraken heb.

Wellicht tot ziens,

Han Potgiesser.